Praktijkinfo – Fysiotherapie Rijnsburg – Rijnsburg

Praktijkinfo

Praktijkinfo

We zitten op de Graaf Florislaan 13 in Rijnsburg in het GEZONDHEIDSCENTRUM FLORIS V

Bestaande uit:
Huisartsen : Mw. K. Zaaijer en Dhr. E.C.M.Priester
Serviceapotheek: van Dhr J.Tjong Tjin Joe
Medial, de Prikpoli en de Trombosedienst

Fysio en Manuele therapie Rijnsburg

Via deze website kunt u bovendien vragen stellen en/of online een screeningsformulier invullen.

Onze naam in Valkenburg is : Fysio en Manuele Therapie Energiek.
Telefoonnr: 0630528236

Onze naam in Rijnsburg is: Fysio en Manuele Therapie Rijnsburg.
Telefoonnr: 071-4022750

In Fitness centrum Energiek hebben we onze eigen ingang en eigen behandelruimten. U kunt gewoon een afspraak met ons maken, een verwijzing is tegenwoordig niet meer nodig.

Dankzij de bijzondere samenwerking met het Fitness centrum kunnen we beschikken over de volledige 1200 meter sportschool en 2 grote zalen, en 2 behandelruimten. Vandaar dat we naast de behandelingen aan patienten met velerlei klachten die we in de Fysio en Manuele therapie praktijk behandelen, ook patienten in groepjes kunnen behandelen.
We zijn gespecialiseerd in, en willen begeleiding aanbieden aan Patienten die lijden aan:

De behandelingen individueel en in groepen worden door praktisch alle verzekeringen volledig of het grootste gedeelte vergoed.
Ook voor individuele begeleiding aan spor(ters)(sters), de fysiofitness, kunt u bij ons terecht. kijk naar onze tarieven rechts boven in de pagina. Deze kosten worden doorgaans volledig vergoed door uw verzekeraar.

Wij verkopen ook steunzolen die speciaal op maat worden gemaakt. Kosten 169 euro per paar, die meestal vergoed worden door uw verzekering.
Bent u nog niet uitgelezen over lichamelijke gezondheid en een goede levensstijl, dan verwijzen onze links u door naar andere interessante sites.Ā