Praktijknieuws – Fysiotherapie Rijnsburg – Rijnsburg

Praktijknieuws

Praktijknieuws

De praktijk is vanaf 4 mei 2020  weer open voor iedereen. De Fysiotherapeut draagt een masker en handschoenen en blijft op afstand.

Vanwege het Coronavirus kunt u ook vanaf heden op afspraak bij ons terecht voor een telefonisch consult, of Beeldbellen op 0644700902. Dus beoordeling, begeleiding, advies/tips en oefeningen voor iedereen met fysieke klachten die niet naar de praktijk kunnen/mogen komen maar het wel nodig hebben. Zo steunen wij u en komt de zorgketen niet verder onder druk. Telefoon 071-4022750/0644700902. of mail naar wandersailing@planet.nl en we nemen snel contact met u op.

Met ingang van 1 April 2020 stoppen we na 20 jaar met onze praktijk in Valkenburg, Met de praktijk in Rijnsburg gaan we uiteraard gewoon door. We danken alle mensen die we in Valkenburg hebben mogen behandelen hartelijk, voor het vertrouwen wat ze in ons hebben gehad. 90 % van de patiënten die we in Valkenburg behandeld hebben, zijn patiënten die we hebben meegenomen uit onze praktijk in Rijnsburg. We hopen dat al deze patiënten als ze weer Fysiotherapie nodig hebben weer een beroep op ons doen, maar dan in Rijnsburg