Tarieven – Fysiotherapie Rijnsburg – Rijnsburg

Tarieven

Tarieven

Tarieven

Intake + fitheidtest € 35
12 weken training, 1x per week € 120
12 weken training, 2x per week € 215
12 weken training, 3x per week € 310

Fysiotherapie

Individuele behandeling € 35,00
Individuele behandeling aan huis € 50,00
Individuele behandeling in instelling € 35,00

Manueel Therapie

Individuele behandeling € 50,00
Individuele behandeling aan huis € 60,

Lymfedrainage

€ 50,00

Overig

Betalingsvoorwaarden praktijk

Indien u via uw huisarts komt en een verwijzing hebt gekregen, dient u die bij uw eerste afspraak te overleggen. Eveneens kunt u bij ons terecht zonder verwijzing van de huisarts, namelijk via DTF (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie).

Geeft u duidelijk aan bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent en wat uw aanvullende polis aan behandelingen vergoed. U bent hier zelf verantwoordelijk voor.

Als u in de praktijk behandeld bent, hebt u een betaalverplichting naar de praktijk. Hiervoor hebt u een verzekering afgesloten bij een zorgverzekeraar. De rekening van de behandelingen gaan direct naar uw zorgverzekeraar (tenzij uw zorgverzekeraar dit in zijn contract anders heeft vastgelegd). Zij zorgen voor de afhandeling van de betaling. U bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van het aantal “nog te vergoeden behandelingen”. De behandelend fysiotherapeut zal ook bijhouden hoeveel behandelingen u nog vergoed krijgt en zal u informeren wanneer er niet meer vergoed zal worden. U bent zelf altijd verantwoordelijk voor de vergoedingen van uw zorgverzekeraar. Indien u (achteraf) niet voldoende verzekerd blijkt te zijn, dan ontvangt u altijd een nota voor de openstaande behandelingen.

Bij niet of niet tijdig afzeggen van de afspraak (minimaal 24 uur van te voren) hebben wij de mogelijkheid 75% van het behandelingstarief in rekening te brengen. U krijgt hiervoor een nota toegestuurd.

Nota’s dienen binnen 25 dagen na factuurdatum te worden betaald.

Fysiofitness

De training is verdeeld in fases van 12 weken, het maakt dus niet uit wanneer u begint. Vanaf uw startdatum gaat u 12 weken sporten

Trainingen verricht op verwijzing van arts, die vallen onder de polis van de zorgverzekeraar, worden op bovenstaande wijze afgehandeld.

Indien u de training zelf betaalt. Ontvangt u voor aanvang van de 12 weken training een nota die u per pin of contant kunt voldoen.